Hirdetés

Mass Effect PC-re már májusban!!!

|

Végre megtörtént! Hivatalosan is bejelentették, hogy úton van a Mass Effect átirata, ráadásul nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

A BioWare aktuális nagyágyúja alig fél év várakozás után a nem elhanyagolható méretű pc-s rajongótáborhoz is eljut végre. A több forrás szerint hivatalos bejelentésre ma került sor, s bár pontos dátummal még nem rendelkezünk, májust határozták meg, mint szemmel követendő időintervallumot. Az ígéretek szerint a PC-re optimalizált változat külön, a platformhoz írt irányítással rendelkezik majd, magasabb felbontású, ebből következvén szebb látványt kínál. Az irányítást igény szerint személyre szabhatjuk, ami valljuk be, nem egy nagy hátrány. A képességeket és különleges erőket gyorsbillentyűkhöz rendelhetjük. Új minijátékra is számíthatunk, ráadásként az inventory-t és felhasználói felületet is a PC-sek igényeihez igazították.
A több mint 70 díjat bezsebelt játék jogait illetően sikeresen megállapodott az EA és a Microsoft, s így a jövőben a büszke tulajdonos adhatja ki a Mass Effect-et. Hogy ez az esetleges folytatásokra is vonatkozik-e, azt egyelőre még nem lehet tudni.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)