Hirdetés

Mass Effect: Reborn - hiánypótló mod készül a Homeworld Remasteredhez

|

Amíg merengve várunk a Mass Effect következő epizódjára, addig hiánypótlásnak tudjuk javasolni a Mass Effect: Reborn modot, amivel ki lehet tölteni az időt legalább az E3-ig.

Hirdetés

Az a fajta gamer vagyok, aki minden apró Mass Effect-es hírre felkapja a fejét és beleássa magát. Vitathatatlan, milyen nagy hatással bírt rám a sorozat, ezért nem véletlenül kerekedett el a szemem amikor a párizsi illetőségű Phoenix Interactive bejelentette egy korábbi Homeworld 2 modjának teljes felújítását.

Ahogy a régi Homeworld epizódok sem szűkölködtek rajongói tartalmakban, várható volt, hogy a Remastered is megtalálja a maga modder közönségét. A Phoenix Interactive még a Homeworld 2-höz készítette el első Mass Effect: Reborn modját, de úgy vélték, itt az idő, hogy a Remastered adta lehetőségeket is megragadják.

A csapat ígérete szerint számos új funkció és játékmechanikai újítás várható, köztük a tech fa kiegészítése és a közel 8K felbontású textúrák.

A Homeworld 2-höz letölthető mod itt érhető el, míg az újonnan bejelentett változatról itt olvashattok részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)