Hirdetés

Mass Effect: Redemption képregény készül

|

Az EA és a Dark Horse koprodukciójában készülő képregény előzi meg a Mass Effect 2 bemutatóját.

Hirdetés

Nem túlzok, ha azt állítom, jelenleg a Mass Effect 2, és nem a Dragon Age: Origins a nagyobb érdeklődéssel övezett BioWare fejlesztés. Előbb már egy sikerjáték folytatása, így érthető a rajongás, míg a sárkányos kalandnak még bizonyítania kell.



Hogy a rajongók érdeklődése egy pillanatra se lankadjon, érdemes rendszeres időközönként valamilyen gumicsontot vetni eléjük, amin aztán elrágódhatnak a következő darabig. Persze megesik, hogy akad között kifejezetten fincsi falat is. Véleményem szerint ide tartozik az Electronic Arts és a Dark Horse Comics egyezségét követően megszületendő képregény.




A Mass Effect 2 vezető írója, Mac Walters és John Jackson Miller (Star Wars Knights of the Old Republic, The Invincible Iron Man) által papírra vetett történetet Omar Francia (Star Wars Legacy) rajzolja meg. A négyrészesre tervezett első sorozat a Tejút izgalmas és veszélyes, a játékból még nem ismert részeire kalauzolja az olvasókat. Többek között megtudjuk azt is, milyen események vezettek Shepard parancsnok eltűnéséhez.




Ha esetleg nem lett volna egyértelmű, a Mass Effect: Redemption eseményei kronológiailag a Mass Effect és a Mass Effect 2 között helyezkednek el. A sajtóközlemény szerint az első füzet 2010. január 6-án kerül az amerikai üzletek polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)