Hirdetés

Közeleg a Mass Effect remaster?

|

A BioWare kirakott egy érdekes tweetet, ami akár még a trilógia újrakeverésére utalhat.

Hirdetés

Régóta szó volt már arról, hogy a BioWare lökne még egyet a Mass Effecten, ha már az Andromeda olyan lett, amilyen. A most kitett posztban egy videót láthatunk, ami az első játék nyitószövegét tartalmazza, annak dobozképével és eredeti dallamával együtt. Semmi konkrétumot nem csatoltak mellé, csak egy #MassRelays hashtaget.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy a címkeként írt szöveg az újrakevert trilógia alcíme lesz. Persze az is opció, hogy a BioWare közösségi menedzsere csak szereti szívatni a rajongókat, de tekintettel arra, hogy mostanában egyre többször merül fel a játék neve, nem zárható ki ez a lehetőség sem.

A Mass Effect 3 2012-es megjelenése után a csapat nem igazán tudott mit kezdeni a franchise-zal. Az Andromeda egy félkész katyvasz volt, azóta pedig nagyrészt kínos híreket hallottunk a BioWare háza tájáról (nagyrészt az Anthemnek köszönhetően). Ti mire tippeltek, mi készülhet a srácoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)