Hirdetés

Mass Effect - Saren kissé feszült

|

A késlekedő Mass Effect nem kényeztet minket PC-s képek áradatával, így minden új screenshot lelkes fogadtatásra talál.

Hirdetés

A BioWare Xboxon már komoly sikernek számító szerepjátéka bő fél év után érkezik meg PC-re. A várakozásért cserébe átdolgozott, a PC igényeihez igazított kezelőfelületet, s a társak egyenként történő vezérlésének lehetőségét kapunk. Elvileg szebb grafikáról is szól a fáma, ám ahhoz már tényleg komoly erőműre lesz szükség, ha felül akarjuk múlni az X360 generálta látványt. Aki hajlandó kompromisszumot kötni, az közepes gépen is remek élményben részesül majd. Mint ismeretes, május eleje helyett csak június elején emelhetjük le az üzletek polcairól a játék dobozát. Ugyanakkor némi jókedvre ad okot, hogy az első DLC (Bring down the Sky) ingyenesen letölthető lesz, ha már nem építik be eleve a játékba.

Mass Effect - 17. kép Mass Effect - 16. kép Mass Effect - 15. kép Mass Effect - 14. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)