Hirdetés

Mass Effect, Skyrim Anniversary Edition és The Saboteur - ezzel játszunk a hétvégén

|

Begurult a nosztalgiavonat a kettes vágányra, több régi kedvenc is előkerül a napokban.

Hirdetés

Szó sincs arról, hogy téli álomba szenderült volna a játékipar - elég csak egy pillantást vetni a 2022. januári játékmegjelenések listájára - a mostani mégiscsak egy csendesebb időszak, ami lehetőséget kínál arra, hogy olyan címekkel is foglalkozzunk, amelyekre korábban ilyen-vagy olyan okból nem sikerült időt szakítanunk.

Ebbe ugyanúgy beleérthetjük az - akár többször is - elkezdett, de valamiért soha be nem fejezett játékokat, mint az újrázásra ingerlő régi kedvenceket és persze azokat is, amelyek a sűrűbb hónapok zsizsegésében érdemtelenül elvesztek.

Hirdetés

mazur - Elkezdtem az Inscryptiont, és ugyan végtelenül nyomasztó lenne egymagamban játszani vele, az egyik gyermekem szerencsére teljesen rápörgött, úgyhogy ott ül mellettem és érzelmi, valamint stratégiai támogatást nyújt. Így oké!

HP - Szinte biztos vagyok benne, hogy csak a nosztalgia teszi ennyire élvezetessé, de remek couch co-op élmény a Baldur's Gate: Dark Alliance a feleségemmel közösen hentelve, de azért a Halo: Infinite-et is be kellene már fejezni lassan, sajnos a vége felé járva kezdem kissé elunni a kampányt, pedig nagyon pozitív csalódás volt számomra az egész játékélmény eddig.

Paca - Sajnos nem tudtam nem bevásárolni az Epic Games Store leárazása során, hat játékot vettem összesen alig több mint tízezer forintért. Jó kérdés, hogy mikor fogok ezekkel játszani, de a Chicory és az Inscryption is nagyon érdekel, januárban pedig jellemzően kihasználom, hogy van időm indie-kre, úgyhogy most ezeket veszem előre a listán.

Csirke - Teljesen rácsavarodtam a Psychonauts 2-re. Nekem anno az első rész kimaradt, az új játékot viszont imádom. Ez mondjuk nem meglepő annak fényében, hogy Tim Schafer munkásságában eddig még sosem kellett csalódnom. A hétvégén ha minden jól megy, végig is pörgetem a játékot. 

Zs - A héten bekerült a Game Pass Ultimate kínálatába a Mass Effect Legendary Edition, de ugyanazért nem fogom elkezdeni, amiért tavaly a megvásárlását is elskippeltem: nem látom magam előtt azt a pár száz üres órát, ami szükséges lenne a kipörgetéséhez. Sőt, most próbálok egy kis pihenőt tartani a játékokban, és inkább a Daniel Craig-féle James Bondokat fogom újranézni, mert még mindig nem sikerült feldolgoznom a széria számomra kiábrándító befejezését.

Szada - A hónap közepén kikerül a Game Passból a Desperados 3, azt szeretném még gyorsan végigjátszani addig, de már nagyon hívogat a szolgáltatásba bekerült Mass Effect Legendary Edition, szóval nem tudom, hogy mennyire lesz kedvem a vadnyugaton kalandozni, ha az űrben is tehetem. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

MattMadzz - Az Origin könyvtáramat böngészve ráakadtam a The Saboteurre, ami annak idején Xbox 360-on hatalmas kedvencem volt. Fel is telepítettem gyorsan, egy kis mókolás után pedig már sikerült is beállítani 1440p-n a 144Hz-et, szóval belevetettem magam és ugyan nem öregedett feltétlenül jól a játék, nekem hatalmas élmény minden egyes pillanata. Ha Párizs már elég színes lesz, tuti nyomok majd 1-2 kör League of Legendset is, hiszen elindult az új szezon, én pedig nem fogok jövő hét végéig várni, hogy bedobjon végre bronzba, azonnal kell a rang!

Kivi - Hatalmas tartalmi frissítést kapott a az NBA 2K22 MyTeam - az aktuális szezon végével végre megérkezett több olyan lap, amik az NBA játékosok egy-egy emlékezetes meccsét tükrözik az elmúlt hónapból. Nekiesek a kihívásoknak, néhány kedvencért érdemes ezen a hétvégén is játszani a móddal. 

Szabi - Felkerült a Game Passbe az Outer Wilds, ami régóta a radaromon van. Egyelőre csak belenéztem, de a hangulata már most magával ragadott, úgyhogy jó eséllyel folytatom majd az aprócska csillagrendszer felderítését. 

- A hétvégén a következő tesztem alanyát fogom nyüstölni, aminek a címét egyelőre nem valószínű, hogy elárulhatom. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy sokat fogom az államat dörzsölni azon morfondírozva, hogy mit csináljanak a virtuális légiósaim, aztán potenciálisan csendben szitkozódni, hogy mégis máshogy kellett volna döntenem.

Chava - Óriások és mamutok földjét taposom immáron harmadik hete (sok-sok szünettel, ezért lassan haladok). Bizony-bizony, a saját bőrömön tapasztalom, hogy még tíz év elteltével sem halványult el teljesen a Skyrim varázsa.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)