Hirdetés

Az EA szerint is van jövője a Mass Effect szériának, kicsit fáj is nekik a sok fikázás

|

Ha hihetünk az EA alelnökének, nem biztos, hogy az Andromeda volt az utolsó játék a széria történetében. Bár semmi konkrét nem hangzott el, reményteli, hogy a kiadónál is tudják mennyire fontos a Mass Effect franchise.

Hirdetés

A Mass Effect szerelmesei biztosan örülnének, hogy kedvenc szériájuk ismét tündököljön. Az Andromeda rossz indulása, az elkaszált egyjátékos DLC-k és a nem túl kedvező kritikák után a Mass Effect széria kipurcanni látszik, de talán van valamennyi esély a sikeres visszatérésre.

Az, hogy érkezik-e új Mass Effect játék csak a kiadón, vagyis az Electronic Arts-on múlik, de már Casey Hudson, a trilógia rendezője is említette, hogy szívesen dolgozna még a franchiseon. Most a kiadó vezető-alelnöke is megszólalt a kérdésben, aki szerint van esély egy új Mass Effect játékra.

GameReactornak adott interjújában Patrick Söderlund a következőképpen fogalmazott:

"Hallottam embereket, akik azt mondták, hogy az EA nem fog egy új Mass Effectet csinálni. Én nem látok semmi okot rá, hogy ne térjünk vissza a Mass Effecthez."

Söderlund azt is kiemelte, hogy a kiadónak és a fejlesztőnek biztosítani kell, hogy a visszatérés friss és izgalmas legyen. Az interjúban megvédte az Andromedat is, szerinte a kritikusok túloztak és saját véleménye szerint a játék mára kiforrotta magát. A széria visszatérése mellett a következő érveket hozta fel az EA alelnöke:

"Miért ne? Ez egy látványos világ, egy kedvelt széria, hatalmas rajongói bázissal rendelkezik és nagyon sokat tett az EA-nak és a Bioware-nek is."

Szóval egyelőre ne gondoljuk azt, hogy jön a Mass Effect Andromeda 2, vagy Mass Effect 5, egyébként is elég ellentmondásos a rajongók viszonya ezzel a résszel. Ez a seb még vérzik is az EA szívén, az alelnök személyes véleménye az, hogy igazságtalanul sok támadás érte a játékot, több, mint amennyit megérdemelt.

"Igen, egészen biztosan lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ha valaki ma, a jelenlegi formájában megveszi a játékot, akkor azt gondolom, hogy az megéri majd neki."

- tette hozzá. Nem tudjuk mennyire volt sértődött a hangja hozzá, reméljük azért nem fáj nagyon.

Ha egy jól koordinált stúdió kapja meg a következő Mass Effect fejlesztését reménykedhetünk, hogy újra felragyog a sorozat csillaga és egy olyan játék kerül ki, ami passzol a modern ízléshez és méltó a sorozat elődeihez. Erre természetesen nem a közeljövőben kerülne sor, ugyanis érkezik az Anthem és valamikor a Dragon Age 4 is.

Ti hogyan képzelitek el a Mass Effect jövőjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)