Hirdetés

Ezzel 2K/4K textúramoddal megszépül a Mass Effect trilógia

|

Ha szeretnéd újrajátszani az eredeti hármast, akkor érdemes lehet felpakolni hozzájuk ezt a csomagot.

Hirdetés

Ha még nem volt szerencséd a Mass Effect trilógiához, vagy csak nosztalgiázni szeretnél egy kiadósat, akkor javasoljuk, hogy töltsd le az ALOT mod csomagot. 

Hirdetés

Az ALOT egyébként azt jelenti, hogy "A Lot Of Textures" és nem véletlenül kapta ezt a nevet. A cucc több mint 300 textúrát cserél le a játékokban. A fejlesztők célja az volt, hogy olyan közel maradjanak az eredeti látványhoz, amennyire az csak lehetséges, miközben 4K-ra rajzolták át világot. Ezzel nem csak a modern monitorokon néz ki sokkal jobban a klasszikus RPG hármas, de önmagában egy új élmény hangulatát kelti.

A telepítés sem túl bonyolult köszönhetően annak, hogy a fejlesztők egy telepítőbe raktak minden szükséges adatot. A modot itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)