Hirdetés

Mass Effect Trilogy - Novemberben a boltokban!

|

Az Electronic Arts bejelentése alapján egy füst alatt beszerezhetjük mindhárom Mass Effect epizódot a sorozatnak kijáró, minőségi gyűjteményben.

Hirdetés

November elején valóra válik minden Mass Effect rajongó álma, ugyanis kiadásra kerül egy, az eddigi részeket magába foglaló gyűjtemény, a Mass Effect Trilogy.

Mivel Shepard parancsnok története lezárult, ezért az Electronic Arts elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy kiadjon egy trilógiát a népszerű és közkedvelt sorozatból Mass Effect Trilogy címszó alatt. A box tartalmazza az első, a második és a harmadik Mass Effect epizódot, de arra nem tért ki a bejelentés, hogy a különböző részekhez kiadott DLC-k is a tartalom részét képezik, avagy sem.

Az egyedi kialakítású, művészi dobozzal érkező csomag PC-re és X360-ra november hatodikán landol 60 dolláros áron, míg a PS3 tulajok csak később élvezhetik a Mass Effect adta örömöket (de legalább a Mass Effect első része is elérhető lesz PlayStation 3-ra).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)