Hirdetés

Minden Mass Effect rajongó szíve megszakad, amikor ilyen képeket mutogat a BioWare

|

Casey Hudson az N7 nap tiszteletére osztott meg néhány koncepciós rajzot, és hozzáfűzte, hogy még rengeteg sztori vár elmesélésre. De ez csak só a sebbe, vagy készül is valami?

Hirdetés

Minden évben november 7-én van az N7-nap, ami a Mass Effect rajongóknak régebben kedvenc játéksorozatuk ünneplését, manapság inkább a keserédes nosztalgiában való elmerülést jelenti. Mivel hét éve nem volt szerencsénk értékelhető folytatáshoz, így természetesen mind ki vagyunk éhezve, hogy végre valami történjen a széria kapcsán.

Hirdetés

A hőn szeretett trilógia game directora Casey Hudson a Twitteren emlékezett meg a Mass Effect napról, és néhány, eddig nem látott képet is megosztott:

Az egyiken egy dzsungel borította helyszínt láthatunk, ahol krogan és ember kinézetű katonák állanak egy Mako-szerű felszíni jármű mellett. Vannak itt a Citadelre hasonlító helyszínek, és elhagyatott Cerberus bázisnak tűnő építmények. A legérdekesebb talán egy óceán közepén elterülő bázis, amelyről éppen távozik a Normandy, Shepard parancsnok ikonikus hajója. Ezekhez Hudson még ennyit fűzött hozzá:

"Még annyi ötletünk van olyan a dolgokról, amiket meg akarunk valósítani a Mass Effecttel, annyi koncepciós rajz, amit még nem keltettünk életre, és annyi történet, ami arra vár, hogy elmondjuk."

Arról is szárnyra kaptak pletykák, hogy az eredeti trilógia felújítása is tervben van a stúdiónál, aminek valószínűleg legalább annyira örülnénk, mint amennyire egy új játék bejelentésének. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy mikor hallhatunk végre azokról az elmeséletlen történetekről, amiket Hudson említett, mert ez így csak fájdalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)