Hirdetés

Mass Effect - jön a limitált kiadású Loot Crate

|

Ha ti is szeretitek a menő csecsebecséket a polcon, és még Mass Effect rajongók is vagytok, akkor ezt az ajánlatot nektek találták ki.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban egyre népszerűbbé válnak a Loot Crate-hez hasonló szolgáltatások. Ha valaki nem ismerné, ez egy havi rendszerességgel megérkező dobozka, amelybe mindig valamilyen témához kapcsolódó ajándékokat rejtenek. Ez lehet póló, poszter, figura, egérpad, gyakorlatilag bármi, aminek egy gamer (vagy épp nem gamer, de a nerd világ iránt érdeklődő) örülhet.

Több ilyen előfizetős szolgáltatás is működik, az egyik legismertebb a Loot Crate, akik nemrég bejelentették, hogy hogy hamarosan egy limitált kiadású, Mass Effect témájú ládára is lecsaphatunk majd. A bejelentés a Mass Effect hivatalos Twitter oldalán bukkant fel, a leírás szerint pedig a csomagban egy ritka és exkluzív Mass Effect gyűjtemény kap majd helyet.

Sajnos egyelőre elég kevés részletet hoztak nyilvánosságra, így egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mit tartalmaz majd a csomag, ahogy azt sem, hogy mikor jelenik meg, de nagyon kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)