Hirdetés

Még mindig készül a Massive Avatar játéka

|

A James Cameron sci-fi világán alapuló játék körül már egy ideje csend honol, de a jelek szerint nem állt le a fejlesztés.

Hirdetés

A Massive Entertainment Avatar játéka kicsit olyan, mint a franchise maga. Néha előtűnik a semmiből, jelezve, hogy igen, létezik, lesznek folytatás nem is egy, csak győzzük kivárni. Ezúttal a Massive producere, Jesper Karabanov erősítette meg a Screenrant újságíróinak, hogy játékos projekt még életben van, sőt szorgosan munkálkodnak rajta. Ne zavarjon meg tehát senkit a rádiócsend, szó sincs arról, hogy elkaszálták volna.

Hirdetés

A The Avatar Project munkacímen futó játékot a Massive még 2017-ben jelentette be. Akkor a stúdió két részre szakadt: egyik a The Division franchise bővítésén fáradozik, a másik a The Avatar Projecten. Azóta, 2018-ban az Avatar csapata kapott egy saját irodát, ami a bázisukként szolgál egészen idén áprilisig, amikor az egész Massive átköltözik majd az új, Eden névre keresztelt épületbe. Az Avatar csapata egyébként folyamatosan keres programozó, animátor és producer kollégákat.

Hogy mikor érkezik a játék, azt még mindig nem tudjuk, de sejtésünk szerint leghamarabb az Avatar 2 premierjének környékén. Semmi értelme nem lenne akár évekkel hamarabb piacra dobni. Aztán pedig jöhetnek a tervezett harmadik, negyedik és ötödik filmhez kapcsolódó adaptációk is. Ilyen tempóval az évtized közepén akár már játszhatunk is velük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)