Hirdetés

Masszív Assassin's Creed 3 javítócsomag várható

|

Jövő hétvégén jó pár hiba kerül javításra a "Hálaadás" névre keresztelt patch-nek köszönhetően.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III-ról hat oldalon keresztül olvashattok a novemberi GameStar-ban, EndreMan kolléga töviről-hegyire megvizsgálta Desmond legújabb és ősének 18. századi kalandjait.

Konzolos játékostársaink már nagyban tizedelhetik a Templomosokat, de mivel egy játék sem tökéletes, a világ megmentése közben felmerülhetnek kisebb-nagyobb problémák. A Ubisoft szakemberei ezeket a hibákat próbálják tizedelni, ennek köszönhetően jövő hétvégén kiadásra kerül az ún. "Thanksgiving" (Hálaadás) patch.

A javítás mind az egyszemélyes, mind a többjátékos módra kiterjed, így például nem csak Connor csuklyája fog újra normálisan viselkedni, hanem a multis meccsekhez is könnyebben lehet majd csatlakozni. A teljes listát a Ubisoft fórumán találjátok, de VIGYÁZAT! A tartalmat mindenki csak saját felelősségére olvassa el, mivel nyomokban SPOILER-darabkákat tartalmaz!

Az Assassin's Creed III október 31-én jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, és rögtön át is vette a vezetést a hazai eladási toplistákon. November 30-án érkezik az ún. Assassin's Creed Anthology csomag, melyben az eddigi összes rész és DLC benne lesz, jövőre pedig lehet, hogy a mozikban is találkozhatunk kedvenc orgyilkosainkkal.

PC-re november 23-án érkezik a játék, aki pedig szemfüles, az lecsaphat rá a GameStar előfizetői akciójában is. Én személy szerint nagyon várom, eddig egy rész sem okozott csalódást (bár a Brotherhood nem is nyújtott valami maradandót véleményem szerint, a multi újdonságán kívül), kíváncsi vagyok, ebben a környezetben és történelmi korszakban mit sikerült alkotniuk a fejlesztőknek. Desmond történetének végét pedig végképp meg szeretném ismerni, úgyhogy peregjenek ezek a napok, de izibe'!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)