Hirdetés

Masszív frissítést kapott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

|

Az 1.04-es update számos javítást hoz el minden platformra.

Hirdetés

Bár a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two azt kommunikálta a részvényesek felé, hogy a botrányos minőségben megjelent felújított GTA-trilógiával igazából nem is volt olyan nagy baj, a fogyasztóknak erről egészen más a véleményük. Az eddigi frissítések sem azt jelzik, hogy minden rendben lenne a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition körül, a most elérhetővé vált update pedig egyértelmű jele annak, hogy volt min csiszolniuk a fejlesztőknek. 

Hirdetés

A masszívra sikerült 1.04-es patch célja, hogy megpróbálja orvosolni a játékosokat leginkább frusztráló gondokat, így például a silány és eltünedező textúrákat, a teljesítménybeli csuklásokat, az ütközési problémákat, a játékmechanikák és küldetések tökéletlenségeit, a stabilitás gyengeségeit - természetesen mindhárom játék, így a GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas esetében is. A frissítés méretét remekül szemlélteti hogy a bejegyzésben, ahol a Rockstar Games tételesen felsorolja a javításokat, másodpercekig kell görgetni, mire a végére érünk. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A tapasz már tölthető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre is. Ha felraktátok, és kipróbáltátok a hatását, írjátok meg kommentben, hogy mennyit javult a játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)