Hirdetés

Masszív gameplay videót kapott a Six Days in Fallujah

|

Egy veterán katona avat be minket a háborús FPS játékmenetének részleteibe.

Hirdetés

Gyötrelmes úton ment végig a Six Days in Fallujah, mire elért idáig, elvégre körülbelül tíz éve a Konami elkaszálta, mert túl sok negatív visszhangot kapott, így a projektet fejlesztő Atomic Games is kiesett a képből. Ennyi idő elteltével azonban végre megvalósulhat a koncepció, amely a 2004-ben lezajlott második fallúdzsai csata eseményeit dolgozza fel.

A taktikai FPS-en a Highwire Games és a Victura csapatok dolgoznak, akik a korábbiakhoz hasonlóan egykori katonák és civilek segítségével igyekeztek hiteles képet adni az ütközetről, ezt pedig egy új videóban is prezentálták. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay videó több szempontból is fontos. Egyrészt veteránok szólalnak meg benne és mesélnek a Six Days in Fallujah részleteiről, másrészt láthatjuk mozgásban a játékmenetet, és a fejlesztők által épített "Procedural Architecture" funkciót, amely minden alkalommal átformálja az egész harcteret, procedurálisan létrehozva a városrészeket, az épületeket és azok belsejét (ezt olyan egyéb részletek egészítik ki, mint a dinamikus MI vagy a fejlett hangrendszer). Bár a küldetések céljai és az események összhangban lesznek a valódi történésekkel, mégis minden pálya újnak fog érződni, egyetlen menet sem lesz ugyanolyan. 

Ha minden jól megy, akkor a Six Days in Fallujah még idén befut PC-re és konzolokra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)