Hirdetés

Masszív Tomb Raider kollekciót adhat ki a Square Enix

|

A kiadó már a domaint is levédette, közel lehet a bejelentés.

Hirdetés

Legutóbb tavaly bővült Lara Croft franchise-a a Shadow of the Tomb Raider Definitie Edition kiadásával (az alapjáték 2018-ban jelent meg), azóta viszont csak a Steamen és a Game Passon volt mozgolódás a széria körül, a Square Enix nem mutatta annak jelét, hogy bármi újdonsággal készülne. Legalábbis idáig. 

Hirdetés

A PlayStation Universe bukkant rá, hogy egyrészt a kiadó júniusban levédette a "T.R.U.E. Tomb Raider Ultimate Experience" nevet minden lehetséges kategóriában (videojátékoktól kezdve a filmekig bezárólag), másrészt felbukkant a világhálón egy fotó is, amely állítólag a kollekciót hirdeti. Ezen a már említett cím mellett az olvasható, hogy augusztus 27-től egyetlen hatalmas csomagban élhetjük át Lara legnagyobb kalandjait, méghozzá PC-n (Steamen), PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és Google Stadián egyaránt. 

A képen több korszak Lara Croftja is megtalálható, így minden bizonnyal egy generációkon átívelő, brutális gyűjteményre számíthatunk. A Square Enix korábban azt ígérte, hogy több játékot is be fog jelenteni a nyár folyamán, feltehetően a The Ultimate Experience lesz az egyik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)