Hirdetés

Master Chief eredeti megalkotója is elárulta véleményét a Halo Infinite-ről

|

Marcus Lehto sem hagyta szó nélkül a szuperkatona legfrissebb kalandját.

Hirdetés

Habár az új konzolgeneráció indulását alaposan lekéste, tavaly év végén azért megérkezett a Halo Infinite, ami több újítást is hozott, így például már egy nyitott világban bóklászhatunk Master Chieffel, aki ráadásul egy friss eszközzel gazdagodott.

Lehet, hogy nem mindenki örült ezeknek az újdonságoknak, de összességében nem végzett rossz munkát a 343 Industries.

Hirdetés

Hasonlóképpen vélekedik az a Marcus Lehto is, aki korábban a Bungie csapatát erősítette, és Master Chief egyik eredeti megtervezőjeként tekinthetünk rá. Ugyan akadt egy kis problémája a Halo Infinite térképével, de állítása szerint a játék kampánya visszahozza a Halo varázsát, és nagyon élvezi, hogy ismét az ikonikus szuperkatona bőrébe bújva kalandozhat.

"Emelem kalapom a 343-as barátaim előtt."

- tette egyértelművé álláspontját Lehto.

Lehto a Bungie tagjaként egyébként több Halo-játékon is dolgozott, aztán később létrejött saját stúdiója, a V1 Interactive, aminek az igencsak csúfos véget ért Disintegrationt köszönhetjük. A videojáték-ipari veterán jelenleg az Electronic Arts egyik stúdiójánál tevékenykedik game directorként, és a Battlefield szériához készítenek ezt-azt.

Nektek hogy tetszett a Halo Infinite? Tényleg érezhető rajta a klasszikus hangulat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)