Hirdetés

Master of Orion - early accessben indul a Wargaming új játéka

|

A nagy múltú Master of Orion sorozat új részét a Wargaming készíti, és nagyon más lesz, mint a csapat többi játéka. Szerencsére.

Hirdetés

A Master of Orion pár éve már készülget a Wargamingnél, de a csapat csak most jutott el oda, hogy ki tud adni egy még nem tökéletes, de már játszható változatot.

Február 26-án jelenik meg a játék Early Access-es változata, melyben hat fajt irányíthatjunk: ezek a mrrshan, a psilon, a bulrathi, az alkari, az ember és a sakkra. A lista később még bővül.

Nyerni háromféleképpen lehet: a diplomáciai győzelemhez a Galaktikus Tanács vezetőjévé kell válnunk, de akkor is nyerhetünk, ha minden más fajt elpusztítunk, vagy az egyéb feltételeknél a legnagyobb átlagpontszámot szerezzük. A Masters of Orion eleinte 64-bites Windows PC-ken lesz játszható, de más platformokat sem zárnak ki. Nézzétek meg a bejelentéshez csatolt kedvcsináló videót.

Mocsy most épp Londonban van egy a Wargaming által szervezett eseményen, ha visszatér, beszámol arról, mit élt át odakint, mit hallott, mit látott. Figyeljétek a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)