Hirdetés

Master of Orion - végre megjelent a felújított űrstratégia

|

A keményvonalas stratégák ma elhagyják a föld felszínét, hogy meghódítsák a csillagokat, és mindent azokon túl.

Hirdetés

Összesen 2 éves voltam, amikor megjelent a Master of Orion eredeti kiadása, de szerencsére néhány évvel később volt szerencsém kipróbálni. Az Ender Games könyvtől feltüzelve indultam el meghódítani a világűrt, és ma is ugyan ezt fogom tenni a WG Labs újrakevert verziójában.

A játékban megvan a klasszikus 4X stratégiák minden eleme. Ügyelnünk kell a diplomáciai kapcsolatainkra, menedzselnünk kell bázisainkat, és figyelnünk kell arra, hogy mindig legyen elegendő hadseregünk egy esetleges rosszakarónk ellen.

Az ügyes stratégák akár egyetlen hajó elvesztése nélkül végigzongorázhatják a háborúkat, köszönhetően az elképesztően mély taktikai lehetőségeknek. Ebben a játékban kénytelen leszel minden tudásodat előkaparni, különben hamar lebegő űrszemétként végzed.

A WG Labs és az NGD Studios mindent megtettek azért, hogy megőrizzék az eredeti Master of Orion hangulatát, és játékmenetét, miközben rengeteg új tartalommal töltötték meg az űrt.

Egy meglehetősen tartalmas és érdekes sztorit is kapunk, amiben a főszereplőket olyan sztárok szólaltatnak meg, mint Mark Hamill, Alan Tudyk és Michael Dorn. Mindezek mellett egy teljesen új faj is csatlakozik a háborúba.

A játék átesett egy hosszas Early Access perióduson, így a rajongóknak bőven volt alkalmuk beleszólni a fejlesztésbe. A WG Labs és az NGD Studios meg is fontoltak minden javaslatot, így a végtermék remélhetőleg egy a rajongókhoz és a nagy elődhöz hűséges változat lett.

A Master of Orion tegnap este 7 órakor jelent meg. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)