Hirdetés

Master of Orion - végre jön a hivatalos megjelenés

|

Néhány héten belül elhagyja a játék az Early Access jelzőt, és hivatalosan is megjelenik.

Hirdetés

A Master of Orion lesz számomra az év csúcsa, és ezért hozom én a hírét a megjelenési dátumnak. A Wargaming jelentése szerint még ebben a hónapban kilép a program az Early Access részlegből, és hivatalosan is késznek minősül majd.

A játék augusztus 25-én jelenik meg, de már most játszhattok vele, hála a még mindig pörgő korai hozzáférésnek. Azt érdemes megjegyezni, hogy az Early változathoz csak akkor férhettek hozzá, ha megveszitek a gyűjtőit 45,99 euróért (~ 14 000 Ft).

Ha így tesztek, akkor az új epizód mellé megkapjátok a digitális művészeti albumot, zenei anyagot, retro hajó kinézeteket, egy exkluzív új fajt kifejezetten a gyűjtői birtokosainak, és az eredeti Master of Orion mindhárom részét.

Az alap kiadás a játék megjelenésekor, tehát augusztus 25-én lesz megvásárolható 30 eurós áron (~ 9000 Ft).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)