Hirdetés

Master of Orion - újabb fajok csatlakoztak

|

Befutott a Master of Orion legújabb fejlesztői naplója, amelyben számos újdonságot tudtunk meg a készülő játékról.

Hirdetés

A Master of Orion a műfaj egyik legfontosabb képviselője, a 4X játékok egyik alapköve, így nem csoda, hogy már több mint 50 ezren vásárolták be magukat a Wargaming Lab egyelőre early access játékába.

A stúdió most nyilvánosságra hozta a második fejlesztői naplót, amiből megismerhettünk néhány új fajt, köztük a félig hangya, félig csótány Klackont, a robotkígyó kinézetű Meklart, vagy épp a megromlott embert, a Terrant. Utóbbi egyébként kizárólag a  Collector's Edition vásárlók számára lesz elérhető.

A hétvégén el is indult az early access második fázisa, így már ezek a fajok is játszhatóak, valamint bekerült egy új lehetőség a győzelemre, így immár 5 különböző játékstílussal utasíthatjuk magunk mögé a többieket.

Ti nekiestetek már a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)