Hirdetés

Maszek Portal 2 figurák

|

Atlast és P-body-t nem csak mi kedveltük meg, hanem egy tehetséges úriember is.

Hirdetés

A Portal 2 pár napja kapta meg legfrissebb, második javítását, melyben olyan finomságokat orvosoltak, mint például az alt-tab problémát, vagy a 6-os fejezet kezdetén való beragadást. A teljes listát ITT találjátok.

Most azonban koncentráljunk Chris Hooton remek figuráira, melynek főszereplői a kooperatív mód hősei:

C-3PO és R2-D2. Ja nem, P-body és Atlas.

Chris mindössze két hét alatt készítette el a figurákat, olyan alapanyagokból, melyeket otthon, illetve a közeli kacatosnál talált. Szép munka! Chrisnek nem ez az első játékos figurája, láthattunk már tőle egy Queen of Blades bábut is, a Starcraftból.

A Portal 2-höz ingyenes DLC érkezik nyáron, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, melyben új tesztkamrák, ranglisták, valamint Challenge mód lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)