Hirdetés

Mata Hari táncolva csábít

|

A legendás Hal Barwood nevével fémjelzett point & click kalandjátékban a szintén legendás kémnő életét ismerhetjük meg.

Hirdetés

Az első világháború előestéjén játszódik a történet, nem sokkal azelőtt, hogy az európai dinasztiák ezer szállal egymáshoz kötődő fejei családi perpatvarukat a harcmezőn gondolták lerendezni, s ezzel a történelem addigi legnagyobb vérontása vette kezdetét.
A holland származású kémnő kalandjai során többször is szükségünk lesz arra, hogy képességeit és bájait bevetve elcsavarjuk a diplomaták, katonatisztek, arisztokraták fejét.
E mellett beépítésre kerül még egy (szerencsére kihagyható) minijáték is, amivel pénzt (sajnos nem igazit) tudunk keresni. Ilyenkor Mata színpadon táncol, s nekünk az egér kurzorjával kell követnünk a ritmust.

mata_hari_dance.jpg


Még mindig viszonylag kevés információ áll rendelkezésünkre a játékról, de mindenképpen bizakodásra ad okot, hogy olyan dizájnerek dolgoznak rajta, mint Noah Falstein (LucasArts, DreamWorks, 3DO - pl. Sinistar, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Chaos Island) és a nála jóval ismertebb Hal Barwood, egybek mellett a Dragonslayer mozifilm forgatókönyvírója, s az Indiana Jones and the Fate of Atlantis projekt egyik vezetője, egykori LucaArts-os aranytojást tojó tyúk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)