Hirdetés

Matáv - újabb sávszél-növelés

|

A márkaváltással egyidőben (A Matáv Csoport nevet vált. A Matáv Rt. új cégneve Magyar Telekom Rt. lesz, a cégcsoport egyes üzletágai felveszik a nemzetközi T-márkákat.) bejelentett szolgáltatási sebesség növelés az első jele a Magyar Telekom Csoport által ígért szolgáltatási dinamikaváltásnak. A Matáv bejelentése szerint egy kivétellel az összes ADSL hozzáférésének megduplázza a letöltési sebességét. Ez azt jelenti, hogy - változatlan havi díj mellett - az 512 kbit/s-os csomagok esetében 1024 kbit/s-ra, az 1024 kbit/s-os csomagok esetén 2048 kbit/s-ra, míg az 1536 kbit/s-os csomagok esetén 3000 kbit/s-ra gyorsul az elérés. A kivétel a legnagyobb üzleti csomag, melynél a letöltési sebesség csak egyharmadával, 3000-ről 4000 kbit/sec-ra nő. Az átállításokat a Matáv egy időben kezdte meg a pesti, a budai, a keleti és a nyugati régióban. (Thanks Yzerman)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)