Hirdetés

Mától játszható a FIFA 22, akár 300 Ft-ért is kipróbálhatod

|

Aki nem bírja kivárni a hivatalos megjelenést, már ma kipróbálhatja, milyen élményt nyújt az idei FIFA.

Hirdetés

Hivatalosan október 1-jén érkezik a FIFA 22, de aki megfelelő változatot választott, már korábban, szeptember 27-én elkezdheti a játékot. Elsőként azonban az EA Play előfizetői számára él a pályára lépés lehetősége- ők is a teljes játékot kapják, viszont csak korlátozott ideig élvezhetik.

Mától az EA Play minden tagja kipróbálhatja a FIFA 22-t PC-n, PlayStation vagy Xbox konzolokon, aki pedig még nem fizetett elő a szolgáltatásra, olcsón megteheti.

Hirdetés

Az Electronic Arts játéktárába egy hónapra PC-n 3,99 euró, PlayStationön 1229 Ft (újaknak most 380 Ft), Xboxon 990 Ft (az első hónap most 380 Ft, de az EA Playhez is hozzáférést nyújtó Game Pass Ultimate csak 300 Ft) a belépő. A FIFA 22 próbaverziója 10 órán át korlátlanul játszható, az ezen idő alatt elért eredményeinket pedig megtarthatjuk, és ha vásárlás mellett döntünk, továbbvihetjük.

A FIFA 22 már csak azért is érdekes, mert szerepel benne a Fradi, valamint hivatalos szerelésében focizik a magyar válogatott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)