Hirdetés

Mától kaphatóak a GeForce GTX 275-ök

|

A bejelentés napján a Zotac rögtön két kártyát tett le az asztalra.

Hirdetés

 

A mai naptól kezdve hivatalosak a GeForce GTX 275-ök, tehát nem csak különféle teszteket lehet majd olvasni róluk, hanem akár a helyi kiskerekben is megvásárolhatóak lesznek (előbb-utóbb :D). Az eddig pletykaszinten terjedő specifikációk tényekké váltak: nézzük hát, milyen mély a nyúl ürege!


 

Tehát a Zotac rögtön két kártyával állt elő, az egyik gyári órajeleken működik, a másik (AMP! verzió) pedig gyárilag magasabbakon. Az 55 nanométeren készülő GPU 663 (AMP! - 702) megahertzes frekvencián működik, és 240 stream processzorral lett felvértezve - ezek 1404 (AMP! - 1512) MHz-en ketyegnek. A Zotac mindkét VGA-ja 896 megabájt GDDR3-mas memóriát kapott, amelyek 448 bites buszon csatlakoznak a lapkához: a sima változat effektív órajele 2268 megahertz, míg az AMP!-é 2500 MHz.

 

Mindkét kártya támogatja a DirectX 10-et, az OpenGL 3.0-át, a CUDA-t és a PhysX-et; a monitor(ok) csatlakoztatására két DVI-kimenet kapott helyet rajtuk. A cég nem adja "kopaszon" a vezérlőket: a dobozban megtalálható lesz még a 3DMark Vantage Advanced verziója és a Race Driver: Grid is.

 

A kártyák az USA-ban már elvileg kaphatóak, a sima verzió elvileg 263 dollárba kerül, míg a gyári tuningos AMP! 293 dollárt kóstál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)