Hirdetés

Mától változhatnak a CS Source fegyverárai

|

Egy ideje hallani arról, hogy a Counter-Strike: Source fejlesztői dinamikus fegyverárazást szeretnének bevezetni a játékban. Nos, a próbálkozás a mai naptól béta teszt fázisba került.

Hirdetés

A dolog arról szól, hogy még inkább valóságossá szeretnék tenni a játékmenetet. Mostantól az összes, a játékban vásárolható fegyver ára attól függően változik, hogy melyikre mekkora a kereslet. Ahogy az alapesetben a valódi gazdasági életben is történik, azok a stukkerek, amelyeket többen vásárolnak, egy idő után drágábbak lesznek (a valós életben például azért, mert készlethiány lép fel), míg a kevésbé vásárolt fegyverek jóval olcsóbbak lesznek. Hogy ez milyen irányba befolyásolja a játékmenetet, azt egyelőre nem tudni, pontosan ezért indult ma a béta teszt. A Dynamic Weapon Pricing néven emlegetett szolgáltatást tehát már aktiválhatjuk a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)