Hirdetés

Távozott a Microsofttól a Mixer társalapítója

|

Matt Salsamendi elhagyta a redmondi játékóriást, ám már megvannak a tervei a jövőre nézve.

Hirdetés

Feltörekvőben van a Microsoft streamelős platformja, a Mixer, amire már egyre többen költöznek át a Twitchről és a YouTube-ról, köztük olyan nagyágyúk is, mint Ninja. Azonban már nem felügyeli az oldal működését a szolgáltatás egyik feltalálója sem.

Hirdetés

Matt Salsamendi saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy öt remek év után távozott a Mixertől, és más kalandok után néz. Tervei szerint Mixer Parternkét fog tevékenykedni a későbbiekben, illetve több időt kíván szentelni régi álmának, azaz elektronikus zenei fesztiválokon és turnékon szeretne a világosítással és a fényeffektekkel foglalkozni.

A Mixert 2016-ban, Beam néven indította útjára Salsamendi és James Boehm. Még ugyanebben az évben felvásárolta a céget a Microsoft, majd 2017-ben átnevezte az egészet. Egyébként a hónap elején már Boehm is bejelentette távozását, így hivatalosan egyik alapítónak sincs már beleszólása a platform működésébe.

Ti szoktatok közvetítéseket nézni a Mixeren?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)