Hirdetés

2025-ig új játékkal érkezik a Bungie, nem egy Destiny-folytatásról van szó

|

Komolyabb összegben mernénk fogadni arra, hogy a már többször emlegetett Matterről van szó.

Hirdetés

Nyilván cseppet sem véletlen, hogy a kínai NetEase 100 millió dollárral tolta meg a Bungie szekerét, az Activisionnel januárban szakító fejlesztőcsapat már javában tervezi következő nagy dobását. Egy friss nyilatkozat alapján pedig erre 2025-ig sor is fog kerülni.

Hirdetés

Pete Parsons, a Bungie ügyvezető igazgatója az IGN.com-nak elárulta, 2025-ig egyrészt egy előre meghatározott ütemterv szerint alakítják majd a Destiny szériát, másfelől pedig teljesen új franchise-okat is piacra akarnak dobni. Magyarán az elkövetkezendő több mint öt évben megjelenik egy (vagy több) új IP is, jelenleg pedig az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a korábban már emlegetett Matter lesz az első ilyen befutó - ez volt ugyebár az a projekt, amely kapcsán egy logót és egy címet védetett le tavaly októberben a cég. Mindezzel párhuzamosan pedig a Bungie-nak saját kiadói részlegét is fel kell építenie, mivel ezentúl ezt a feladatot is házon belül végzik el. 

Szerintetek mi készülhet a Bungie boszorkánykonyhájában, mi lesz majd a Matter néven futó titokzatos játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)