Hirdetés

Matterfall - kulisszák mögötti videót kapott a Housemarque sci-fi akciójátéka

|

A Resogun és az Alienation fejlesztői PlayStation 4-exkluzív sci-fi lövöldét készítenek a Matterfall képében és a játék új trailerében a játékmenetbe és a sztoriba is belenézhetünk.

Hirdetés

A Sony még a 2015-ös Paris Games Week alkalmával jelentette be a Housemarque futurisztikus lövöldéjét, a Matterfallt, amelyben egy túlélő bőrébe bújhatunk, akinek sci-fi világát megfertőzte a csak Smart Matter néven ismert anyag. Hősünk feladata nem más, minthogy megfékezze a fertőzést és ezzel megmentse az emberi fajt a pusztulástól. 

Hirdetés

Két hete már láthattunk nyolc percet a játékmenetből, most pedig újabb videóval jelentkezett a Sony, amelyben a fejlesztők mesélnek a Matterfall egyes részleteiről. Szóba kerül, hogy honnan származik a játék ötlete, mik ihlették az alapkoncepciót, valamint hallhatunk új információkat a történetről is, miközben pörögnek a gameplay jelenetek.

A Matterfall megjelenése augusztus 15-én várható, méghozzá PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)