Hirdetés

Teasert kapott a négyszáz fős battle royale módot tartalmazó lövölde

|

A teaser mellett a fejlesztők bejelentették a játék hivatalos címét is, így az eddig csak Project X-ként futó ambiciózus vállalkozás mától a Mavericks: Proving Grounds néven fog futni.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbben a battle royale módja miatt várják az Automaton játékát, de érdemes megjegyezni, hogy a Mavericks: Proving Grounds alapból egy 1000 fős MMO-nak készül.

Hirdetés

A most kiadott trailerben viszont nem a nagy embertömegen vagy az akción van a hangsúly, hanem a környezeten, ami a fejlesztők ígérete szerint "élő és lélegző" lesz, így például a vadállatok reagálni fognak a játékosok jelenlétére. 

Egy teaserből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de ha a fenti videóban látható grafikát kapjuk a végleges játékban, akkor nem lehet panaszunk. Bár számomra a futó katona animációja kicsit esetlennek tűnik.

Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor a Mavericks: Proving Grounds négyszáz fős battle royale módja az év végén már játszható lesz, a nyílt világú MMO pedig valamikor 2019-ben válik elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)