Hirdetés

Max Payne 1 és 2 érkezik az Xbox Live-ra

|

A minap a PEGI jóvoltából megtudhattuk, hogy a Call of Duty megjelenik Xbox Live-on, most az ESRB "szólta el" magát.

Hirdetés

C'est la vie, mondhatják magukban a kiadók, mikor szigorúan titkos terveik időnek előtte lelepleződnek. Néha egy csintalan alkalmazott nem tudja tartani a száját, néha ki tudja honnan előkerült képek, videók kezdenek keringeni a neten. Aztán van olyan is, hogy hivatalos helyről kerül ki bizalmas infó. Ilyen a múlt heti Call of Duty esete, és a mostani Max Payne játékoké is. Az ESRB miután minősítette, és korhatárral láttal el a legendás sorozat első két részét, engedélyezte, hogy azok megjelenjenek Xbox Live-ra. Pontos dátumot természetesen nem tudunk adni, mivel ez az infó ugyebár szigorúan titkos. Azért nem árt tudni, hogy elkezdhetünk spórolni, a közeljövőben elérhető Max Payne játékokra. A döntés talán nem véletlenül most született - már ami az Xbox Live megjelenést illeti - hiszen a bejelentés óta szép lassan Max Payne lázban ég a világ - újfent. Az ilyen hullámokat pedig szokás meglovagolni, és bár a konzolos Max Payne-ek korántsem ütöttek akkorát, mint amikor PC-n megjelentek, bizonyára nem elhibázott döntés, újra kiadni eme két klasszikust.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)