Hirdetés

Max Payne 3 - A Rockstar fejleszti?

|

Az EGM pletykaszekciója szerint a soron következő Max Payne-t a Rockstar egyik divíziója hegeszti, mivel a Remedy jelenleg foglalt.

Hirdetés

Az EGM októberi számának pletykaszekciója több érdekességet is tárgyal, mégis a Max Payne 3-mal kapcsolatosan felmerült szóbeszéd a legérdekesebb. A cikk szerzője szerint a Remedy jelenleg nagyon elfoglalt az Alan Wake miatt, így a Rockstar kezébe vándoroltak a jogok. Igazából ez nem nagy újdonság, mindenki tudja, hogy ez így van. Azonban a szerző a pletykák kiegészítette a csapat konkrét kijelölésével. Szerinte a The Warriors-t jegyző Rockstar divízió készít az ex-zsaru kalandjának folytatását.

maxpaynea.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)