Hirdetés

Max Payne 3 - a szervezetlen bűnözésé lesz a főszerep

|

A Rockstar bejelentette, hogy jövő héten érkezik a Max Payne 3 legújabb, ingyenes letölthető csomagja.

Hirdetés

A Disorganized Crime Pack névre keresztelt csomag az egyjátékos és többjátékos módok kedvelőinek egyaránt tartogat érdekességeket.

Az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyidőben, augusztus huszonnyolcadikán megjelenő DLC-ben megtalálhatjuk majd a Hoboken Rooftops többjátékos pályát, új módosítókat a Score Attackhoz Arcade módban (Robbanó lövedékek, Magányos Farkas MI, Csak Fejlövések), és egy funkciót, ami sokakat csábíthat a kampány újrajátszására. A Noir Mode ugyanis nem csinál mást, minthogy eltávolítja a színeket a játékból, így fekete-fehérben játszhatjuk végig a Max Payne 3 történetét. A kiegészítő beszerzése nem kötelező, de erősen ajánlott, főleg ingyenessége miatt. Három kép is tartozik hozzá, ezeket láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)