Hirdetés

Max Payne 3 - Elmetélt hangszálak

|

A Rockstar döntése értelmében búcsút inthetünk Max remekül eltalált orgánumának.

Hirdetés

Kicsit pofátlan módon szinte teljesen sajátjának tekinti a Rockstar Max Payne karakterét, akárcsak az egész sorozatot, pedig nem szabad elfelejteni, hogy az első két részből a finn Remedy gárdája - akik pillanatnyilag az Alan Wake című csodán dolgoznak - is kivette részét.



A Rockstar azonban semmitől sem zavartatva úgy döntött, hogy megreformálja a méltán népszerű ex-zsarut, így most a napvilágot látott információk alapján a Max Payne 3 inkább tűnik egy Die Hard utánérzésnek, mint annak a film noir elemekben bővelkedő pokoljárásnak, amit milliók szerettek és szeretnek világszerte.



Max az új koncepció szerint megöregedett, rászokott a fájdalomcsillapítókra, ez pedig óhatatlanul érezhető a hangján is. Legalábbis egy hús vér ember 12 év elteltével biztos máshogy képezi a hangokat. Ennek jegyében James MacCaffrey helyett egy kevéssé ismert, ugyanakkor idősebb, karcosabb hangú színész fog az átvezetők alatt moralizálni. Már amennyiben képregényes átvezetők és hangulatteremtő monológok a Max Payne 3 részét fogják képezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)