Hirdetés

Max Payne 3 és Vampire: The Masquerade - Swansong - ezzel játszunk a hétvégén

|

Vérbő kalandok, fifikás fejtörők és parázs tűzharcok töltik ki szabad óráinkat.

Hirdetés

Továbbra is élvezzük az uborkaszezon előnyeit, mert kevés új megjelenés tudja elvonni a figyelmünket az igazán fontos dolgoktól, így végre megszerezhetjük azokat a trófeákat és achievementeket, amelyekkel már régóta szemezünk, bűntudat nélkül végignézhetjük az aktuális kedvenc sorozatunkat, sőt ha úgy hozza kedvünk, teljesen átadhatjuk magunkat a nosztalgiának. Alább el is olvashatjátok, hogy ki milyen tervekkel vágott neki a hétvégének.

HP - Akármennyi Shoot the Ship belefér nekem, legyen szó a Modern Warfare-ről, vagy éppen a Vanguardról, tökéletes stresszlevezetés. Emellett éppen most végeztem a Killing Eve című sorozattal, ami olyan vérlázítóan moslék utolsó évadot kapott, hogy ki kell égetnem az agyamból az egész élményt, ahogy van. Egy kis CoD lehet, hogy elég lesz hozzá, de a The Stanley Parable is eléggé felcsigázott az első két óra után (szerencsére mazur és Paca eleget nyomasztott ahhoz, hogy végre rászánjam magam, és eddig nagyon megérte).

Paca - Eltelt egy újabb hét úgy, hogy nem kapcsoltam be egyik konzolomat sem, az egyetlen játék, amivel játszottam, a Knotwords volt. Kicsit Wordle, kicsit killer sudoku, de úgy veszem elő minden nap, mintha attól tartanék, hogy ha nem játszom le a napi feladványokat, a világ káoszba borul. A hétvégén legalább egyszer megpróbálom lenyomni a The Stanley Parable Ultra Deluxe-ot, ha már lecsaptam rá a megjelenéskor.

Csirke - Azt még nem tudom, hogy mivel fogok játszani, de az teljesen biztos, hogy a hétvégén pillanatok alatt végigdarálom a Love, Death & Robots harmadik évadát. Imádom ezt a sorozatot, nagyon vártam már a folytatást. 

Hirdetés

Szada - Bekerült a Game Pass kínálatába a Jurassic World Evolution 2, így nem is lehet kérdéses, hogy az új Jurassic World filmet ezzel fogom felvezetni magamnak. Igyekszem majd nem spórolni semmin, de az élet úgyis utat tör magának, és jön a futás meg a sikítás. Remélhetőleg nem én leszek az. 

MattMadzz - A Battlefield 2042 legutóbbi, 4.1-es frissítése arra sarkallt, hogy leszedjem a játékot, de teljesen felesleges volt. Egyszerűen nevetséges, hogy egy meccs sem indul el, állandóan 10-12 ember hiányzik. Helyette megint a 2019-es Modern Warfare multijához nyúlok majd vissza, na meg lehet, hogy életemben először a Max Payne 3-at is kitolom, ha már nemrég ünnepeltük a játék 10. születésnapját.

Zs - Az elmúlt közel 5 évben már számtalanszor meguntam a Forza Motorsport 7-et, de valahogy újra és újra visszatalálok hozzá.  Ebben persze annak is van némi szerepe, hogy még mindig nem kapott folytatást a játék, az Xbox Game Studios ügyetlenkedését elnézve pedig nem lepne meg, ha idén is hiába várnék rá. A napokban mindenesetre megint elragadtak az aszfaltcsíkok, így a hétvégi játékidőt a kampány elmaradt versenyeinek pótlására áldozom.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Gucs - Anno nagyon bejött a Bloodborne, szóval kapott egy esélyt az Elden Ring is, amit a hétvégén szeretnék folytatni. Eddig elég korrekt cuccnak tűnik, de szívesen megnézném, mire lenne képes a FromSoftware ebben a műfajban, ha nem hasznosíthatná újra a lassan unalomig ismételt játékmechanikáit. Nyilván nem teljesen ugyanaz a helyzet, de érdekes látni, hogy majdnem ugyanezért a stratégiáért mit kap az Activision és a Call of Duty a játékosoktól. Talán itt az ideje levenni a soulslike-szemüveget, és követelni az innovációt a japánoktól is.

Kivi - Ezt a hétvégét játékfronton teljes mértékben a sportjátékokra szánom. Nemcsak az NBA 2K22 MyTeam új szezonja kezdődik pénteken, hanem ezzel egyidőben az MLB The Show 22 is nagyobb frissítést kap, ami azt jelenti, hogy a Diamond Dynasty rengeteg feloldható tartalommal és érdekes kihívással bővül. Annak, aki kedveli az ultimate team módokat, csak ajánlani tudom a Show-t, amiben akár kizárólag offline, egy forint költése nélkül is kompetitív csapatot lehet összeállítani.

Chava - Kész, végem. Teljesen beszippantott a World of Darkness, amiről elsősorban a Vampire: The Masquerade - Bloodlines tehet. Pár éve még azt reméltem, hogy mostanra túl leszek a folytatáson is, de legalább itt van nekem a frissen megjelent Swansong, amiből az utolsó csepp vért is ki akarom facsarni, mielőtt továbblépnék, pontosabban visszalépnék a Redemptionre. Már előre látom, a függőségem odáig fog terjedni, hogy ismét előkerül a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, aztán megveszem a Hunter: The Reckoninget. És ha nem taszítana zsigerből a VR úgy, ahogy van, akkor még a Wraith: The Oblivion - Afterlife-ra is befizetnék. Ilyen most az én világom, sötét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)