Hirdetés

Max Payne 3 - Hawaii-ing és sötétség

|

Hosszú hallgatás után két új képpel örvendeztet meg minket a Rockstar.

Hirdetés

Régen, egészen pontosan két éve nem hallottunk már a nagysikerű Max Payne sorozat harmadik részéről, de a Rockstar az alábbi két képpel igyekszik fenntartani az érdeklődésünket.

A 2009 májusában az év végére, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra bejelentett Max Payne 3 számos késés után még most sem jelent meg, így érthető, hogy egyesek már idegességükben tojással dobálják a Rockstar székházát, míg mások lemondtak arról, hogy a koncepció valaha is életre keljen. Nem kell azonban feladni a reményt, ugyanis a Remedy Entertainmenttől a Rockstar Vancouver vette át a fejlesztést, és a cég egy tweetben csak annyit közölt: "Jön."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)