Hirdetés

Max Payne 3 - jövő hét kedden jön a Local Justice DLC és az előrendelői csomagok

|

A konzolosok július 3-tól vásárolhatják meg az új és előrendelőknek szánt DLC-ket, míg a PC-seknek ez a lehetőség két hét múlva adatik meg.

Hirdetés

A Local Justice csomagban három új multiplayer pálya kapott helyet, amik a játék utolsó fejezeteiben látottakra hajaznak, de egy új fegyver, egy új tárgy, egy új frakció és új achievementek/trophy-k/accomplishmentek is bekerültek.

A Max Payne 3 legújabb tartalomfrissítését a PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonosok július harmadikától, míg a PC-sek július 17-től szerezhetik be. A pakk részletes tartalma a következő:

- 55th Battalion HQ pálya minden játékmódhoz
- Imperial Palace/Departure Lounge pálya Deathmatch-hez, Team Deathmatch-hez és Payne Killerhez
- Light Fingers tárgy a gyorsabb lootolásért
- M4 Assault Rifle kiegészítőkkel
- São Paulo Police frakció kapcsolódó avatar testreszabási lehetőségekkel

Mivel a Local Justice Pack eredetileg júniusra lett bejelentve, az első héten akciósan, 480 MS Pontért vagy 5.99 dollárért lesz megvásárolható. A hét leteltével ára 640 MS Pontra és 7.99 dollárra ugrik. A Rockstar Pass megvásárlóinak természetesen ez is ingyenes.

Szintén július harmadikán és tizenhetedikén érkeznek az ezidáig csak előrendeléssel vagy bizonyos boltokban történő megvásárlással megszerezhető DLC-k, ezek ára így alakul:

- Cemetery pálya: 160 MS Pont / $1.99 PSN/PC
- Silent Killer Loadout Pack: 160 MS Pont / $1.99 PSN/PC
- Pill Bottle tárgy: 80 MS Pont / $0.99 PSN/PC
- Deadly Force Burst: 80 MS Pont / $0.99 PSN/PC
- Klasszikus Max Payne karakter: 80 MS Pont / $0.99 PSN/PC

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)