Hirdetés

Max Payne 3: karanténba a csalókkal

|

A Rockstar elkezdte módszeresen kigyomlálni azokat, akik saját erejükből képtelen sikereket elérni a multiplayerben.

Hirdetés

A csalókat eddig sem szerettük, ezután sem fogjuk, és szerencsére ezzel így van a Max Payne 3 fejlesztője is. Az olyan embereknek, akik jogtalan előnyökkel próbálnak sikeresek lenni, nincs keresnivalója egyetlen játékban sem. "Megtettük azokat a lépéseket, melyek szükségesek ahhoz, hogy karanténba zárjuk a csalókat, akik megbuherált mentésekkel, illegális modokkal, vagy bármi más, tiltott eszközzel próbálnak érvényesülni", közölte a Rockstar a tegnapi nap folyamán.

A cheater poolnak nevezett karanténról a kiadó már korábban is nyilatkozott, most pedig a játékosoktól is azt kéri, hogy ha bármilyen szabálytalansággal találkoznak, ami csalásra utal, akkor nyugodtan jelezzék ezt a maxpayne3.banhammer@rockstargames.com címen. Aki ide ír, az tegye ezt lehetőség szerint a platform megnevezésével és azonosítójával, a csalás ismertetésével és ha rendelkezésre áll, screenshot, vagy videó csatolásával. Aki bekerül a Max Payne 3 csalói közé, de úgy érzi, hogy koncepciós per áldozata lett, az ugyanezen a címen  reklamálhat, reménykedve a feloldozó határozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)