Hirdetés

Max Payne 3 - változnak a DLC megjelenési tervek

|

A Rockstar bejelentette, hogy bizonyos változtatásokat eszközöl az eredetileg tervezett Max Payne 3 DLC menetrendben.

Hirdetés

Még májusban a Rockstar 7 DLC-t jelentett be a Max Payne 3-hoz, amelyben már benne volt az előzőleg kiadott Local Justice Map Pack DLC is. 

Most azonban változnak a tervek - az eredetileg augusztusra tervezett, ingyenes  Disorganized Crime pack hamarosan megjelenik, azonban a maradék öt DLC-t három nagyobb tartalmi csomagba szervezték át:

Hostage Negotiation Map Pack: Szeptember [800 Microsoft Pont (Xbox LIVE) vagy $9.99 (PlayStation Network és PC)]

Painful Memories Map Pack: Október [800 Microsoft Pont (Xbox LIVE) vagy $9.99 (PlayStation Network és PC)]

Deathmatch Made In Heaven Mode Pack: Október [800 Microsoft Pont (Xbox LIVE) vagy $9.99 (PlayStation Network és PC)]

Az eredetileg New York Minute Co-op Packbe tervezett co-op tartalom az októberben megjelenő Deathmatch Made In Heaven Mode Packbe kerül be. 

Akik megvásárolták a Max Payne 3 Rockstar Pass-t azok természetesen ingyen kapják a tartalmakat. Emellett a Rockstar bejelentette, hogy a Local Justice Map Pack augusztus 3-án pénteken elérhető lesz PC-re is 5,99 dolláros alkalmi áron. Egy héttel később ez az ár 7,99 dollár lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)