Hirdetés

Max Payne - Jól rajtolt az első héten

|

A tengerentúlon elrajtolt a Max Payne filmadaptációja, mely kitűnő rajtot vett az első héten.

Hirdetés

Valószínűleg az olvasók többsége nem fog egyetérteni velem, de az első héten összekalapált 18 millió dollár igenis ígéretes kezdésnek tűnik. Mivel egy specifikusan a játékosoknak szóló filmről van szó, így valószínűleg beletelik egy kis időbe, míg szájhagyomány útján elterjed, mennyire is lett jó vagy nem jó a mozi. Ezen kívül azt se tudni, hogy mekkora felhajtást kapott odaát a Max Payne-adaptáció, illetve a korosztály besorolás miatt is komoly nézőtábort veszíthetett a mozi, melyben Mark Wahlberg öltötte magára a nyomozó karakterét.

max_payne_movie_poster_02.jpg
 

Hazánkban amúgy október végén, ha jól tudom október 30-án vetítik nagyközönség előtt a filmet, azonban szerencsések már most szerdán megtekinthetik egy sajtóvetítés keretén belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)