Hirdetés

PlayStation 4-re jöhet a Max Payne

|

A Grand Theft Auto sorozat három része és megannyi PS2-es klasszikus mellé hamarosan egy újabb csatlakozhat.

Hirdetés

A Rockstar Games más kiadóktól eltérően elsősorban nem konzolokra vagy PC-re, hanem mobilokra adta ki klasszikus játékait, minimális változásokkal.

Már iOS-en és Androidon is játszhatunk a Grand Theft Auto sorozat 3D-s érájának három részével, melyek egyébként épp a hétvégén jelentek meg PlayStation 4-re, a nemrég bejelentett PlayStation 2-emulációnak köszönhetően. Úgy látszik, idővel a Max Payne is csatlakozik hozzájuk, a játék PlayStation 4-es változata ugyanis korhatárbesorolást kapott az ESRB-től (az M, azaz "csak felnőtteknek" kategóriába került, de ez nem nagy meglepetés).

Tekintve, hogy Xbox One-os változatról nem esett szó, valószínűleg nem remastert vagy remake-et kapunk, csak ugyanazt, amit a GTA III, a Vice City és a San Andreas esetében is. Azért az se rossz, bár a 4590 forintos árral nehéz kibékülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)