Hirdetés

Vadonatúj játékon dolgozik a Maxis

|

Utoljára 2013-ban foglalkoztak valami olyannal, ami nem a The Sims sorozat része.

Hirdetés

Emlékszünk még, mekkora felhajtás övezte a 2008-as Spore-t, ami végre nem egy Sim játék volt, és elég látványosan eltért a Maxis addigi alkotásaitól - a 2011-es Darkspore meg pláne. Ezt követően a csapat visszatért az életszimulátorokhoz, bebukott a 2013-as SimCityvel, 2014 óta pedig csak a The Sims 4-et és a The Sims Mobile-t ápolgatta.

Hirdetés

Most azonban van esély arra, hogy újra meglepnek minket: az austini stúdióba kreatív vezetőt keresnek egy teljesen új, folyamatosan frissülő játék megalkotásához. Az ideális jelöltnek van PC-s és mobilos tapasztalata is, érti, hogyan formálják a felhasználói tartalmak a termékeket, és tudja, hogyan kell megtervezni, elindítani, figyelni, és fejleszteni egy live service-es játékot. Az sem árt, ha licencpartnerekkel dolgozott már együtt, mely alapján azt gondolhatjuk, vagy egy másik cég licencére építik az új alkotást, vagy csak bevonnak termékeket, ahogy a The Sims 2-be a H&M-et és a The Sims 4-be a Moschinót.

Ti milyen játékot szeretnétek a Maxistől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)