Hirdetés

Vadonatúj játékhoz keres fejlesztőket a The Sims stúdiója

|

Úgy néz ki, hogy az EA-hez tartozó fejlesztőcsapat egy teljesen friss alkotáson ügyködik.

Hirdetés

A több mint három évtizede alapított Maxis mindig is a szimulátorairól volt híres, hiszen ennek a csapatnak köszönhetjük a kiváló SimCity és The Sims szériákat, valamint az egészen érdekesre sikeredett Spore-t is. A jelek szerint ismét valamilyen újdonságon dolgoznak a srácok.

Hirdetés

Az Electronic Arts állásajánlatai alapján számos betöltetlen pozíció várja gazdáját a Maxisnél is, és ha picit jobban átböngésszük ezeket a bejegyzéseket, akkor elég érdekes információkra lelhetünk. A leírtakból ugyanis kiderül, hogy a stúdió már dolgozik következő nagy projektjén, amihez olyan embereket keres, akik tudják, hogyan kell kiváló felhasználói élményeket kreálni egy új IP-hez. Ez alapján valószínűsíthető, hogy a csapat egy évtizednyi folytatásgyártás után kész lefektetni egy teljesen új franchise alapjait. Azonban valószínűleg a The Simset sem kell félteni, hiszen kétségtelen, hogy továbbra is ez a srácok legismertebb sorozata, és mivel még mindig rengetegen rajonganak érte, az Electronic Arts sem hagyja majd, hogy elkallódjon. Olyannyira nem, hogy a közösség elvárásait is figyelembe akarja venni a The Sims 4 jövőbeli tartalmai kapcsán.

Ti örülnétek, ha valami újjal állna elő a Maxis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)