Hirdetés

McRae kiszáll a WRC-ből

|

Hát, a sok halasztás után már csak ez kellett... Colin McRae a mai nap elmondta, jövőre nem kíván indulni a Rally VB futamain. Mint tudjuk a Citroen-nél és más gyári csapatnál sem kapott helyet a jövő évre, most már pedig azt is tudjuk, hogy privát csapatban sem fog indulni. Úgy volt, hogy a Codemasters is besegít, de McRae úgy döntött, abbahagyja a versenyzést, 16 év és egy világbajnoki cím után... Hogy mennyi időre? Azt nyilatkozta, hogy bizakodó a jövőt nézve. Arról, hogy esetleg visszatérne és ezután is jönne a Colin McRae Rally következő része, már nem igazán van szó. Hogy mondjak 1 számot, a világon nem kevesebb, mint 7 millió Colin McRae Rally játékot adtak el... Azonban kicsit hazudtam nektek: Colin McRae Rally még könnyen lehet PC-n és egyéb platformon, ugyanis McRae azt a kijelentést tette, hogy más motorsportban szivesen versenyezne, legközelebb most a Dakar áll hozzá, ahol úgy néz ki indulni is fog. Hogy a játékok terén a Codemasters mit fog csinálni, azt valószínűleg még ők maguk sem tudják. "Kárpótlásul" lesz nekünk Richard Burns Rally-nk a következő évad március havában....

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)