Hirdetés

Íme, a 2010-es exkluzív Xbox360 húzónevek

|

Ha Major Nelson podcast, akkor Aaron Greenberg.

Hirdetés

Még mielőtt elkezdene mindenki azon gondolkodni, hogy mit is akarunk mondani az alcímmel, elárulhatom, hogy a Microsoft termékdisztribúciójának vezető menedzseréről van szó, aki bizony jól felvázolta a Major Nelson-on, mire számíthatnak az Xbox360 tulajok 2010-ben. Lássuk!

Az év eleje is mozgalmasnak mondható exluzivitás-téren, hiszen jön a Splinter Cell: Conviction és természetesen a Mass Effect 2. Ehhez a felhozatalhoz máris hozzácsapódik a több éve reménytelenül várt Alan Wake, no meg a Crackdown 2 is.

A második félévben érkezik a Halo: Reach, illetve a Fable 3, amelyek szintén nem elhanyagolható nevek.

Természetesen a lista még kiegészülhet nem várt játékokkal, de így is bő a termés, és lehet készíteni a pénztárcákat, hogy gyűjteményünket gyarapíthassuk…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)