Hirdetés

Csúszik a MechWarrior 5, és igen, az Epic Games Store-ba költözik

|

A Piranha Games is az Epic boltját választotta a Steammel szemben.

Hirdetés

Mindig gyanús, ha egy stúdió a megjelenés előtt közel egy évvel kitűzi a dátumot. A fejlesztők jellemzően nem tudják tartani magukat a tervhez, és szinte mindig csúszás a vége, ahogy azt legutóbb a Shenmue III-nál is láthattuk.

Hirdetés

És ahogy az Ys Net játékánál, úgy a MechWarrior 5: Mercenaries esetében is becsúszott egy platformváltás. Eddig a Steamet akarta választani a Piranha Games, de most váratlanul az Epic Games Store mellett döntöttek, és a szeptember 10-ei megjelenést elcsúsztatták december 10-ére. A csapat a csúsztatást azzal magyarázta, hogy korábban csak megpróbálták megbecsülni, mennyi időre van szükségük, illetve mi lenne a tökéletes dátum, amikor más játékok nem nyomják el ezt, de közben más kiadók és fejlesztők sok erősebb játék megjelenését tervezték be szeptember környékére. A halasztással nyert extra időt arra fordítják, hogy több nyelvre lokalizálják a játékot, növeljék a minőségét, és több energiát öljenek a marketingbe. Az Epic-kel kötött szerződésnek köszönhetően mind a fejlesztéssel, mind a népszerűsítéssel kapcsolatos teendőkre több idő jut.

A csalódott játékosok szeptember 1-ig kérhetik vissza a pénzüket, és megtarthatják a MechWarrior Online-hoz kapott bónuszokat. Zárt bétára novemberben lehet számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)