Hirdetés

MechWarrior 5: Mercenaries - idén már nem számíthatunk rá

|

A MechWarrior széria következő fejezete még várat magára. Elég sokat.

Hirdetés

Bár a BattleTechben is megelevenedik a MechWarrior játékok szellemisége, a franchise rajongói a következő számozott epizódra várnak igazán, csakhogy az a vártnál jóval később érkezik. 

Hirdetés

Tavaly decemberben még úgy volt, hogy a Piranha Games gondozásában készülő MechWarrior 5: Mercenaries idén decemberben jelenik meg PC-re, csakhogy nemrég egy tweetből kiderült, hogy a fejlesztőcsapat képtelen tartani ezt a dátumot, több időre van szükségük ahhoz, hogy a lehető legjobb egyjátékos élményt nyújthassák a játékosoknak. A stúdió elnöke, Russ Bullock szerint tehát 2019-nél előbb nem érdemes számítani az ötödik felvonásra.

A legutolsó alkalom, hogy kampánnyal játszhattunk a MechWarrior szériában az a 2002-ben megjelent MechWarrior 4: Mercenaries volt, tehát érthető, hogy a Piranha Games nem akarja elkapkodni a dolgokat és ennyi várakozás után csalódást okozni a rajongóknak. Bullock egyúttal bejelentette, hogy a december 1-én megrendezésre kerülő MechConra készülnek egy konkrét megjelenési dátummal is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)