Hirdetés

MechWarrior 5: Mercenaries - már tudjuk, mikor jelenik meg

|

Az online kalandok után visszatér a széria az egyjátékos, illetve co-op felálláshoz, és jövőre már meg is érkezhet a folytatás

Hirdetés

A rajongók mostanában a MechWarrior Online-nal foglalhatták el magukat, ám sok év után a játéksorozat végre visszatér a gyökerekhez. Ráadásul az is kiderült, mikor kapjuk meg a következő számozott részt, aminek bejelentéséhez most egy trailert is mellékeltek a srácok.

Hirdetés

Ha figyelmen kívül hagyjuk a MechWarrior Online-t, akkor a széria rajongói legutóbb a 2000-es évek elején élvezhették az óriásrobotok harcát. Viszont jövőre megjelenik az Online-t is jegyző Piranha Games gondozásában a MechWarrior 5: Mercenaries, amiben ismét az egyjátékos móka kapja a főszerepet, de co-opban is játszhatunk majd. Emellett a játék teljes mod-támogatást is kap.

A tervek szerint a játék 2018. decemberében jelenik majd meg PC-re, a bejelentés mellé pedig érkezett egy trailer is.

Ti játszottatok már valamelyik MechWarrior résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)