Hirdetés

Jövő ősszel érkezik a Mechwarrior 5: Mercenaries

|

Jelenleg is tart Kanadában a Battletech-hez kapcsolódó rajongói rendezvény, ahol egy új trailer kíséretében bejelentették a Mechwarrior 5: Mercenaries megjelenési dátumát is.

Hirdetés

Nyáron közölte a rajongókkal a nem túl jó hírt a Piranha Games, miszerint a Mechwarrior 5: Mercenaries az idén decemberre tervezett rajt helyett csak 2019-ben készül el. Néhány hónapnyi hallgatás után a Vancouverben megrendezésre kerülő MechCon alkalmával elárulták, hogy mikorra tűzték ki az új megjelenési dátumot, ez pedig nem más, mint 2019. szeptember 10-e.

Hirdetés

A bejelentés egy új trailer kíséretében érkezett, ami nemcsak a hangárban, hanem akció közben is megmutatja az általunk irányítható harci gépeket, így egy-egy rövid jelenetben kaphatunk ízelítőt a pályák rombolhatóságából, vagy éppen a mechek testrészeinek egyesével történő kiiktatásáról is.

A helyszínen egyébként egy játszható demóval is jelen vannak a Mechwarrior 5 készítői, a PC Gamer beszámolója alapján pedig a halasztással nyert fejlesztési időt jól használta fel a Piranha Games csapata és sokat fejlődött a játék a látvány mellett például a mesterséges intelligencia terén is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)